Μια πρωτοποριακή εκδοχή σε βαρέλι που προσδίδει πλούσιο σώμα. Καινοτόμο και ξεχωριστό στο είδος του, που απελευθερώνει και δικαιώνει τις πρωτοβουλίες που συντέλεσαν για τη γέννηση του. Μια δροσερή οξύτητα που παντρεύεται με τη λιπαρότητα που προσδίδει το βαρέλι. Μια δράση πρωτογενών και δευτερογενών αρωμάτων και γευστικών χαρακτηριστικών που αλληλοεπιδρούν για την αρωματική και γευστική πολυπλοκότητα του.
Τα πρωτογενή αρώματα που πρωταγωνιστούν είναι τα εσπεριδοειδή όπως, το λεμόνι και το ξύσμα λεμονιού, τα πράσινα φρούτα όπως το πράσινο μήλο, το μπαχάρι όπως το λευκό πιπέρι και τα τροπικά φρούτα όπως ο ανανάς, το ροδάκινο και το πεπόνι.
Τα δευτερογενή αρώματα που ακολουθούν είναι, το ξύλο, η βανίλια και το άρωμα του φρυγανισμένου ψωμιού.
Τα γευστικά του χαρακτηριστικά τονίζουν τη γεύση του πράσινου μήλου, του λεμονιού, της βανίλιας, του λευκού πιπεριού, του ξύλου, του ψωμιού, του ανανά, του πεπονιού καθώς και τη βουτυρένια του υφή. Μια εξελιγμένη μορφή του sauvignon blanc που η ιδανική του θερμοκρασία στο σερβίρισμα, κυμαίνεται στους 10°C.
Το Sauvignon Blanc fume, μπορεί να συνδυαστεί με πιάτα όπως το λευκό κρέας με μπαχάρια, το ψάρι στη σχάρα και το κοτόπουλο με λαχανικά καθώς και με πράσινες σαλάτες.
Ένα ζωηρό κρασί που συμβαδίζει με την πολυπλοκότητα της φρεσκάδας και του ξύλου!